• ulu_fanua_01

Fa'aaogāina ole Weidmuller Fa'asalalauina Mamao I/O ile Lithium Battery Automatic Transmission Line

O maa Lithium ua faatoa uma lava ona afifiina o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se taʻavale logistics conveyor e ala i pallets, ma o loʻo latou faanatinati atu i le isi nofoaga i se tulaga maopoopo.

Le tufatufaina mamao I / O tekinolosi mai Weidmuller, o se tagata tomai faapitoa i le lalolagi i tekinolosi fesoʻotaʻiga eletise ma masini, e iai sona sao taua iinei.

https://www.tongkongtec.com/remote-io-weidmuller/

Saosaoa ma saʻo numera maualuga-saosaoa

 

Lithium maa logistics conveyor laina o se faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi faʻaautomatika masani faʻataʻitaʻiga, lea e manaʻomia le faʻatonutonuina o manatu autu eseese o loʻo faʻasalalau i luga o masini faʻaogaina eseese ma le taʻavale atoa / filifili.

O leUR20 mamao I/OTekinolosi na saunia e Weidmuller, e aofia ai pasi pasi ma isi DI / DO numera faakomepiuta ma faʻaogaina modules, e nafa ma galuega autu o le aoina logistics conveyor laina meafaigaluega ma faʻamaumauga faʻagaioiga, ma le faʻatinoina o faʻailoga.O se vaega taua o le masini, lona sa'o vave ma le fa'atuatuaina o le fa'agaioiga e taua tele.

Fa'aaogāina o le pasi fa'avavega maualuga Profinet,UR20e mafai ona faʻafouina le tulaga o 256 DI / DO points i totonu ole 20μs.O lo'o i ai le vave fa'afeso'ota'i agava'a ma fa'a sa'o le fa'asologa o faiga, lea e fa'aleleia atili ai le fa'aleleia o le gaosiga o tupe.

Laʻititi laʻititi, faʻaoga lelei

 

Ona o le faʻatapulaʻaina o avanoa i totonu o le fale gaosi maa lithium, o le faʻaaogaina o le tufatufaina atu o tekinolosi I / O e manaʻomia ai le tele o pusa faʻatonutonu i luga ole laiga, o lea o le faʻapipiʻiina o le voluma ma le mamanu faʻatulagaina o le I / O o ni iloiloga taua.I le faʻaogaina o kapeneta i luga ole laiga ma meafaigaluega, o le mamanu sili ona manifinifi o le UR20 module ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina o faʻaoga fafaga e mafai ona faʻasaoina tele le avanoa i totonu o le kapeneta, ma o le faʻapipiʻiina e leai se mea faigaluega e faʻasaoina taimi faʻapipiʻi ma tau.I le taimi lava e tasi, o le mamanu faʻapipiʻi ma tuʻufaʻatasiga 'auʻaunaga i luga ole laiga e faʻavaveina ai le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o vaega.

I tulaga o le faʻapipiʻiina, o le WeidmullerUR20 I/Ofaiga fa'aaoga le "PUSH IN" i-laina tekinolosi uaea.E na'o le mana'omia e le au inisinia o le gaosiga o masini fa'apipi'i le fa'aofiina o uaea ma pito tubular i le pito i lalo ole fa'avaa e fa'auma ai le uaea.Pe a faatusatusa i le auala masani uaea, e faasaoina e oo atu i le 50% o le taimi, ma o le mamanu fausaga laina tasi e mafai ona faaitiitia lelei uaea sese, ma faaitiitia ai le taimi amata o meafaigaluega ma faiga.

I le avea ai o se tasi o autu o talosaga laina otometi, Weidmuller UR20 faasologa I / O, faatasi ai ma lona vave ma le saʻo tali gafatia ma le mamanu faigofie, ua aumaia ai se faasologa o tau fou i le logistics expressway o fale gaosi eletise fou lithium.Ina ia avea ma paaga faatuatuaina i lenei matata.

 

 

 


Taimi meli: Me-06-2023