• ulu_fanua_01

Faʻamanatuina le amataga aloaia o le gaosiga o le fale gaosi Vietnam a HARTING

falegaosimea a HARTING

 

Novema 3, 2023 - E oʻo mai i le taimi nei, ua tatalaina e le pisinisi a le HARTING aiga le 44 lala ma 15 fale gaosi oloa i le lalolagi atoa.I aso nei, HARTING o le a faʻaopoopoina faʻavae fou gaosiga i le lalolagi atoa.Fa'atasi ai ma fa'alavelave fa'afuase'i, feso'ota'iga ma vaifofo na mua'i fa'apipi'iina o le a gaosia i Hai Duong, Viatename e tusa ai ma tulaga fa'apitoa a le HARTING.

falegaosi Vietnam

 

Ua fa'avae nei e Harting se nofoaga fou o gaosiga i Vietnam, lea e latalata i le fa'afanua ma Saina.O Vietnam ose atunuu taua tele mo Harting Technology Group i Asia.Mai le taimi nei, o le a amataina e se 'au autu a'oa'oina fa'apolofesa le gaosiga i totonu o se falegaosimea e aofia ai se vaega e sili atu i le 2,500 sikuea mita.

"O le faʻamautinoaina o tulaga maualuga maualuga o oloa a le HARTING o loʻo gaosia i Vietnam e tutusa le taua ia i matou," o le tala lea a Andreas Conrad, sui o le Komiti Faʻatonu a le HARTING Technology Group.“Fa'atasi ai ma fa'agaioiga fa'alelalolagi a le HARTING ma fale gaosi oloa, e mafai ona matou fa'amautinoaina a matou tagata fa'atau i le lalolagi atoa o oloa gaosia i Vietnam o le a maualuga i taimi uma.Pe i Siamani, Romania, Mekisiko poʻo Vietnam - e mafai e a matou tagata faʻatau ona faʻalagolago i le lelei o oloa HARTING.

Philip Harting, Pule Sili o le Vaega Tekonolosi, sa i ai i le taimi e tatala ai le fale gaosi fou.

 

"Faatasi ai ma le matou nofoaga fou faatoa maua i Vietnam, o loʻo matou faʻatuina se tulaga taua i le tamaoaiga o le itulagi o Asia i Sautesasae.I le fausiaina o se fale gaosimea i Hai Duong, Vietnam, matou te latalata atu ia matou tagata faʻatau ma gaosia saʻo i luga o le saite.O loʻo matou faʻaitiitia le mamao o felauaiga ma o se auala lenei e faʻamaumau ai le taua o le faʻaitiitia o le CO2 emisi.Faatasi ai ma le au pulega, ua matou setiina le taʻiala mo le faʻalauteleina o le HARTING.

Sa auai i le sauniga tatala a le Harting Vietnam Factory e aofia ai: Mr. Marcus Göttig, Pule Sili o Harting Vietnam ma Harting Zhuhai Manufacturing Company, Ms. Alexandra Westwood, Economic and Development Cooperation Commissioner o le German Embassy i Hanoi, Mr. Philip Hating, Pule Sili o le Harting Techcai Group, Ms. Nguyễn Thị Thúy Hằng, Sui Taitaifono o le Hai Duong Industrial Zone Management Committee, ma Mr. Andreas Conrad, Sui o le Komiti Faatonu o le HARTING Technology Group (mai le agavale i le taumatau)


Taimi meli: Nov-10-2023