• ulu_fanua_01

Ua fa'aputu e Wago le 50 miliona Euro e fausia ai se faleteuoloa fou i le lalolagi atoa

Talu ai nei, feso'ota'iga eletise ma le fa'atekonolosi fa'atekonolosiWAGOna faia se sauniga o le suatiaina o le eleele mo lona nofoaga tutotonu fou mo logistics faavaomalo i Sondershausen, Siamani.O le galuega faufale aupito tele lea a Vango i le taimi nei, fa'atasi ai ma se tupe fa'afaigaluega e silia ma le 50 miliona Euro.O lenei fale fou e faʻasaoina le malosi e faʻamoemoe e faʻaaogaina i le faʻaiʻuga o le 2024 e avea o se faleteuoloa tutotonu maualuga ma nofoaga tutotonu faʻavaomalo.

https://www.tongkongtec.com/wago-2/

Faatasi ai ma le maeʻa o le nofoaga fou o loʻo faʻaogaina, o le a faʻaleleia atili le mafai gafatia o Vanco.Fai mai Diana Wilhelm, Sui Peresetene o Wago Logistics, "O le a matou faʻaauau pea ona faʻamautinoa se tulaga maualuga o le tufatufaina atu o auaunaga ma fausia se faiga faʻaogaina faʻaogaina i le lumanaʻi e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻatau i le lumanaʻi."O tupe fa'atekonolosi i totonu o le fale teuoloa fou na'o ia e maualuga i le 25 miliona Euro.

640

E pei o galuega faufale fou uma a le WAGO, o le faleteuoloa tutotonu fou i Sundeshausen e faʻapipiʻi taua tele i le malosi ma le faʻasaoina o punaoa.O mea faufale fa'alesiosiomaga ma mea fa'a'ese'ese o lo'o fa'aogaina i le fausiaina.O le a fa'aalia fo'i i le poloketi se fa'aogaina lelei o le eletise: o le fale fou o lo'o fa'apipi'iina i pamu vevela ma fa'aola e fa'aola ai le eletise i totonu.

I le atina'eina atoa o le nofoaga o faleteuoloa, o le tomai i totonu o le fale sa faia se sao taua.O le faleteuoloa fou fou o lo'o tu'ufa'atasia ai le tele o tausaga a le WAGO o fa'ata'ita'iga fa'atekonolosi."Aemaise lava i se vaitau o le faateleina o numera ma masini, o lenei tomai e fesoasoani ia i tatou e ausia le atinaʻeina gafataulimaina o le saite ma maua ai le saogalemu umi mo le lumanaʻi o le saite. avanoa faigaluega umi i le eria."o le tala lea a Dr. Heiner Lang.

I le taimi nei, e silia ma le 1,000 tagata faigaluega o loʻo galulue i le nofoaga o Sondershausen, ma avea ai le WAGO ma se tasi o fale faigaluega sili ona tele i le itu i matu o Thuringia.Ona o le maualuga o le masini, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga mo tagata faigaluega tomai ma tekinisia.O se tasi lea o mafuaaga e teleWAGOna filifili e su'e lona faleteuoloa fou i Sundeshausen, e fa'aalia ai le talitonuina o WAGO i atina'e umi.


Taimi meli: Nov-24-2023